CMC Vastgoedbeleggingen
Ons team van specialisten
Home > Ons team van specialisten

Ons team van specialisten

Kees van Essen MRICS RT

CMC Vastgoedbeleggingen: een succesvolle combi van de nieuwe en oudere generatie in het vastgoed met aantoonbare resultaten!
 
De vastgoedmarkt en de daarbij behorende dienstverlening heeft de laatste 15 jaar diverse veranderingen ondergaan. De markt is veel transparanter en vraagt om adviseurs met de juiste kennis en kwaliteiten die daarnaast ook het vertrouwen waard zijn . Zelf ben ik bijna 30 jaar werkzaam in het vastgoed, lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en sinds 1992 ondernemer in makelaardij en vastgoedbeleggingen. Enkele solide bedrijven met succes opgebouwd op basis van vertrouwen, kennis en dynamisch ondernemerschap. In deze periode natuurlijk de nodige ervaring opgedaan, een groot netwerk alsmede een solide en integere reputatie opgebouwd. Dit alles zorgt ervoor dat je als makelaar in vastgoedbeleggingen uitstekend kan excelleren voor professionele (inter)-nationale partijen in vastgoedbeleggingen.
 
Interesse om eens van gedachten te wisselen ten aanzien van aan- en/of verkoop van vastgoedbeleggingen? Laat het mij weten dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor in Veenendaal.
 
Kees van Essen MRICS RT, partner
06-53 85 47 47
k.vanessen@welkombijcmc.nl

Rien Bouman

CMC weet hoe de hazen lopen!
 
Een goede makelaar is integer, heeft een proactieve houding en up-to-date kennis van de steeds veranderende vastgoedmarkt! Op deze wijze helpen wij onze relaties bij allerlei aspecten op het gebied van commercieel vastgoed. Ik heb ruim 11 jaar werkervaring als allround vastgoedadviseur en heb bij diverse organisaties veel mogen leren. Sinds 2013 zijn we begonnen met CMC Bedrijfsmakelaars en sinds 2016 met CMC Vastgoedbeleggingen, beiden onderdeel van de CMC Groep. Dankbaar en trots zijn we op het vertrouwen dat we de afgelopen jaren van veel opdrachtgevers hebben gekregen. Inzet betekent transacties, dus niet afwachten. Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst… Graag tot ziens bij CMC!
 
Rien Bouman, partner
06-45 84 60 53
r.bouman@welkombijcmc.nl

Jacqueline de Koning

Goedendag, welkom bij CMC!
 
'Goedendag, welkom bij CMC!’ Op deze manier maken de meeste relaties van CMC Vastgoedbeleggingen kennis met mij. Binnen CMC ben ik het aanspreekpunt voor al onze relaties. Samen met mijn collega’s streef ik naar een unieke service ervaring voor onze cliënten. Net even anders dan zij gewend zijn. Ook ondersteun ik mijn collega’s bij allerhande werkzaamheden. CMC is een snelgroeiend bedrijf en voortdurend in ontwikkeling. Dat vraagt van mij dat ik snel kan schakelen en ad hoc op zaken kan reageren. Graag tot ziens bij CMC!
 
Jacqueline de Koning, frontoffice medewerker
0318-50 10 00
j.dekoning@welkombijcmc.nl 

Esther Algra

Mijn drive: achter de schermen mee bouwen aan een groeiende organisatie!
 
Binnen de CMC Groep ontzorg ik het MT op het gebied van HR, de interne organisatie, marketingcommunicatie en de coördinatie van evenementen. Ik bouw graag mee aan een goed georganiseerde backoffice, waardoor mijn collega’s u de beste dienstverlening kunnen bieden. Ik ben breed inzetbaar en heb oog voor kwaliteit. Naast de reguliere werkzaamheden komt het nog wel eens voor dat voor een ad hoc project onverwacht snel geschakeld moet worden. Dat geeft mij energie! Elke dag is een uitdaging; je weet nooit hoe de dag begint òf eindigt!
 
Esther Algra, management assistent
0318-50 10 00
e.algra@welkombijcmc.nl