CMC Vastgoedbeleggingen
Ons team van specialisten
Home > Ons team van specialisten

Ons team van specialisten

Kees van Essen MRICS RT

CMC Vastgoedbeleggingen: een succesvolle combi van de nieuwe en oudere generatie in het vastgoed met aantoonbare resultaten!
 
De vastgoedmarkt en de daarbij behorende dienstverlening heeft de laatste 15 jaar diverse veranderingen ondergaan. De markt is veel transparanter en vraagt om adviseurs met de juiste kennis en kwaliteiten die daarnaast ook het vertrouwen waard zijn . Zelf ben ik bijna 30 jaar werkzaam in het vastgoed, lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en sinds 1992 ondernemer in makelaardij en vastgoedbeleggingen. Enkele solide bedrijven met succes opgebouwd op basis van vertrouwen, kennis en dynamisch ondernemerschap. In deze periode natuurlijk de nodige ervaring opgedaan, een groot netwerk alsmede een solide en integere reputatie opgebouwd. Dit alles zorgt ervoor dat je als makelaar in vastgoedbeleggingen uitstekend kan excelleren voor professionele (inter)-nationale partijen in vastgoedbeleggingen.
 
Interesse om eens van gedachten te wisselen ten aanzien van aan- en/of verkoop van vastgoedbeleggingen? Laat het mij weten dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom op ons kantoor in Veenendaal.
 
Kees van Essen MRICS RT, partner
06-53 85 47 47
k.vanessen@welkombijcmc.nl

Rien Bouman

CMC weet hoe de hazen lopen!
 
Een goede makelaar is integer, heeft een proactieve houding en up-to-date kennis van de steeds veranderende vastgoedmarkt! Op deze wijze helpen wij onze relaties bij allerlei aspecten op het gebied van commercieel vastgoed. Ik heb ruim 11 jaar werkervaring als allround vastgoedadviseur en heb bij diverse organisaties veel mogen leren. Sinds 2013 zijn we begonnen met CMC Bedrijfsmakelaars en sinds 2016 met CMC Vastgoedbeleggingen, beiden onderdeel van de CMC Groep. Dankbaar en trots zijn we op het vertrouwen dat we de afgelopen jaren van veel opdrachtgevers hebben gekregen. Inzet betekent transacties, dus niet afwachten. Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst… Graag tot ziens bij CMC!
 
Rien Bouman, partner
06-45 84 60 53
r.bouman@welkombijcmc.nl